Warning: A non-numeric value encountered in /home2/itdcovnm/public_html/itd.mk/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5806

Новонастанатата ситуација беше предизвик да го сочуваме нашето здравје, да се прилагодиме на истата и создадеме нови, поинакви услови за работка. Со цел да бидеме поблиску до нашите бизнис партнери и да го олесниме начинот на соработка, ја креиравме нашата електронска продавница https://shop.itd.mk/ .

Од сега  па натака целото наше портфолио е достапно преку нашиот ITD Webshop во било кое време, од било кое место!

Купувањето во ИТД сега е многу лесно!

Доколку Вашата дејност е трговија со ИТ опрема или софтвер, и сакате да бидете наши бизнис партнери, се што треба да направите е да добиете пристап ITD Webshop, односно да ја пополните следнава АПЛИКАЦИЈА ЗА ПРИСТАП НА ITD WEBSHOP и да ја испратите на shop@itd.mk

*** Тимот на ИТД.МК ви посакува успешна продажба ***

STRONGER TOGETHER

*Апликацијата за пристап до може да ја превземете тука:

АПЛИКАЦИЈА ЗА ПРИСТАП НА ITD WEBSHOP