Warning: A non-numeric value encountered in /home2/itdcovnm/public_html/itd.mk/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5806

Оддел за човечки ресурси

 

Одделот за човечки ресурси има важна улога во функционирањето и во работата на Компанијата.

 

Главните столбови на кои се потпираат нашите активности се:

  • Вработување персонал што е професионален, амбициозен и квалификуван преку имплементирање на ефикасни програми.
  • Континуирана обука на вработените заради подобрување на перформансите, на професионализмот и на скалата за напредување во кариерата во рамките на структурата на Компанијата.
  • Редовна оцена и документирање на работата на секој вработен во функција на мотивирање и на перформансите на секое работно место.
  • Мотивирање на вработените заради поттикнување на личните вештини и зголемување на работната ефикасност.