Warning: A non-numeric value encountered in /home2/itdcovnm/public_html/itd.mk/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5806

Новонастанатата ситуација беше предизвик да го сочуваме нашето здравје, да се прилагодиме на истата и создадеме нови, поинакви услови за работка. Со цел да бидеме поблиску до нашите бизнис партнери и да го олесниме начинот на соработка, ја креиравме нашата електронска продавница https://shop.itd.mk/ .

Од сега  па натака целото наше портфолио е достапно преку нашиот ITD Webshop во било кое време, од било кое место!

Купувањето во ИТД сега е многу лесно!

Доколку Вашата дејност е трговија со ИТ опрема или софтвер, и сакате да бидете наши бизнис партнери, се што треба да направите е да добиете пристап ITD Webshop, односно да ја пополните следнава АПЛИКАЦИЈА ЗА ПРИСТАП НА ITD WEBSHOP и да ја испратите на shop@itd.mk

*** Тимот на ИТД.МК ви посакува успешна продажба ***

STRONGER TOGETHER

*Апликацијата за пристап до може да ја превземете тука:

АПЛИКАЦИЈА ЗА ПРИСТАП НА ITD WEBSHOP

Liverpool Fc Womens Clothing Brazil Football Kit 2018 Everton Shorts And Socks Manchester City Third Kit Kids Barcelona Football Shirt Real Madrid T Shirt Price Cheap Chelsea White Uniform Man Utd Jacket Liverpool Football Socks Mens Childs England Football Kit 2018 Nike Portugal Sweatshirt Cheap Euro 2018 Football Shirts Cheap football shirts Man Utd Shirt Man Utd Replica Kit