Warning: A non-numeric value encountered in /home2/itdcovnm/public_html/itd.mk/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5806

Оддел за човечки ресурси

 

Одделот за човечки ресурси има важна улога во функционирањето и во работата на Компанијата.

 

Главните столбови на кои се потпираат нашите активности се:

  • Вработување персонал што е професионален, амбициозен и квалификуван преку имплементирање на ефикасни програми.
  • Континуирана обука на вработените заради подобрување на перформансите, на професионализмот и на скалата за напредување во кариерата во рамките на структурата на Компанијата.
  • Редовна оцена и документирање на работата на секој вработен во функција на мотивирање и на перформансите на секое работно место.
  • Мотивирање на вработените заради поттикнување на личните вештини и зголемување на работната ефикасност.

 

Liverpool Fc Womens Clothing Brazil Football Kit 2018 Everton Shorts And Socks Manchester City Third Kit Kids Barcelona Football Shirt Real Madrid T Shirt Price Cheap Chelsea White Uniform Man Utd Jacket Liverpool Football Socks Mens Childs England Football Kit 2018 Nike Portugal Sweatshirt Cheap Euro 2018 Football Shirts Cheap football shirts Man Utd Shirt Man Utd Replica Kit