Warning: A non-numeric value encountered in /home2/itdcovnm/public_html/itd.mk/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5806

Високa бизнис етика

10 години искуство во дистрибуција на ИТ производи

Квалитетни производи и професионална услуга

Квалитативни односи со партнери

Хардвер и софтвер решенија

“Зајакнете го Вашиот бизнис“

За нас

ИТД Дистрибуција Македонија е дел од Инфософт Груп (Infosoft Group) која е основана во 1991 година. Со своето 25-годишно искуство, Инфософт Груп опфаќа компании на пазарите на Албанија, Косово и на Македонија.

ИТД Дистрибуција Македонија започна со работа на пазарот во Македонија во 2007 година како ИнфоСофт Системс д.о.о. Македонија. Во 2010 година името на компанијата беше сменето во ИТД Дистрибуција д.о.о. Македонија.

Компанијата е овластен дистрибутер на DELL, IBM, HP, Lenovo, ADATA, Gygabyte, TP-link Genius, Winstar, Cooler master, Futjutu, Spire, Power Tree, ION, UNI-1, Fabriano, MURATLI Karton, Lepenka и нуди многу други производи од други светски престижни компании.

Управување на компанијата

Тимови вработени

Постојаниот напредок и развој на нашата компанија се заснова на талентот и на работата на нашиот персонал што се избира внимателно и стручно. ИТД Дистрибуција д.о.о. Македонија е составена од тим од 30 квалификувани вработени и се стреми во иднина да го прошири човечкиот капитал.

Оддели на Компанијата

Оддел за производи
Оддел за продажба и маркетинг
Оддел за увоз – извоз и за гаранции
Склад и оддел за логистка на испорака
Сметководство и администрација

Ресурси за медиуми

Име и лого на Компанијата

Логото е единствениот најзначаен елемент во презентирањето на сообразен имиџ на ИТД Дистрибуција ДОО Скопје. Тоа е единствениот симбол што треба да се користи на канцеларискиот материјал на компанијата и мора да биде присутен на секоја публикација поврзана со ИТД Дистрибуција ДОО Скопје. Поставувањето и позиционирањето на логото зависи од специфичната апликација на графичкиот дизајн но, карактеристично, тоа е во последната позиција на погледот на гледачот и има доволна големина за да се стави значителна нагласка, но да не се потисне дизајнот. Логото на компанијата е и име на компанијата.

Елементи на идентитетот на ИТД

Постојат спецификации за дизајнот и за употребата на елементите на идентитетот на ИТД Дистрибуција. Постојат специфични начини за тоа како мора да се користат името, логото, боите и писмото на компанијата. Ако продуцирате испечатени или електронски материјали што се поврзани со активностите на ИТД Дистрибуција ДОО Скопје, Ве молиме да ги следите овие насоки утврдени од компанијата, кои на Ваше барање ќе Ви бидат испратени од Одделот за маркетинг. Документите со слики мора да се користат неизменети, без диспропорционален размер, извртување, промени во бојата или какво било друго модификување.

Галерија

Човечки ресурси

сертификат ISO

профил на компанијата

Одржување и зајакнување на нашиот лидер позиција од страна на:

Исполнување на сите барања на клиентите со посветеност на обезбедување на квалитетни услуги

Постигнување огромно искуство во нови и состојба на уметноста технологии

Мотивирање на успехот и професионален развој на вработените

Работат врз основа на нашите основни вредности и на највисоките стандарди на бизнис етика